Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΡΟ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Νερό το μεγάλο μυστήριο....το βίντεο μας ενημερώνει για τη σπουδαιότητα,την αναγκαιότητα και τη σκοπιμότητα του νερού.Ωστόσο,εμπεριέχονται στο βίντεο πληροφορίες για το νερό όπου για ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν είναι γνωστές.

Το νερό θεωρείτε ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που υπάρχουν πάνω στη γη.Παίζει καταλυτικό ρόλο σε κάθε πτυχή της  ζωής.Ακόμη και οι ερευνητές που ψάχνουν ζωή σε άλλο πλανήτη το πρώτο πράγμα που ψάχνουν να βρούν είναι νερό!!! Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι χωρίς νερό δεν μπορεί να υπάρξει ζωή.Επομένως είναι αδιανόητο ότι είναι αρκετά σημαντικό.

Έχει παρατηρηθεί από επιστημονικές έρευνες ότι το νερό έχει την ιδιότητα να αντιδρά σαν παθητικός δέκτης οποιασδήποτε αλλαγής που συμβαίνει στο περιβάλλον του.Αυτό οφείλετε στον τρόπο με τον οποίο συνδέονται τα άτομα του.Οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν το νερό και του δίνουν μια υποκειμενική ιδιότητα αυτή του εγκεφάλου,δηλαδή ισχυρίζονται πως το νερό αντιδρά με το περιβάλλον του  και έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει πληροφορίες.Ανάλογα με το τι πληροφορίες και ερεθίσματα δέχεται αντιδρά αναλόγως....δηλαδή αν το νερό εκτεθεί σε βία κακουχίες και γενικώς δυσάρεστες συνθήκες ζωής τότε επηρεάζετε αρνητικά(και αν παρατηρηθούν τα άτομά του σε κρυσταλική μορφή θα έχουν μια αποκρουστική εικόνα)....αντιθέτως αν εκτεθεί σε αγάπη χαρά και γενικώς ευχάριστες καταστάσεις επηρεάζετε θετικά(και η εικόνα του κρυστάλου του ειναι όμορφη).
Το σώμα μας καλύπτεται από 75-90% νερό. Το νερό που χρησιμοποιούμε καθημερινά περνάει από εκατοντάδες σωλήνες από τους οποίους καταστρέφεται και καταλήγει σε εμάς σχεδόν νεκρό. Σκοπός μας είναι να μετατρέψουμε αυτό το νεκρό νερό μέσω της στάσης μας απέναντί του σε ένα θετικό γεμάτο ενέργεια νερό προκυμένου να δεχόμαστε πίσω την θετική ενέργεια και ζωντάνια.

Το νερό από ότι φαίνεται ανταποκρίνεται αναλόγως θετικά ή αρνητικά σε μουσική και λέξεις. Όπως προηγουμένως έτσι και πάλι είναι οφθαλμοφανές ότι σε ευχάριστες λέξεις και μουσική,όπως επίσης και στις προσευχές των πιστών θα παρουσιάζει μια ομοιομορφία ενώ στην αντίθετη περίπτωση μια ανωμαλία.

Μπορούμε να πούμε ότι ο καθένας με τη δύναμη της θέλησής και της  πίστης του μπορεί να επηρεάσει αναλόγως θετικά η αρνητικά το περιβάλλον του.Οι επιστήμονες δεν μπορούν να το αντικρούσουν αυτό,ωστόσο δεν μπορούν να αποδείξουν πως αυτό είναι δυνατό.


Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το νερό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της ζωής. Πρέπει να το φερόμαστε με αγάπη φροντίδα ευλάβια και εκτίμηση έτσι ώστε να αποκομίζουμε και εμείς ως επακόλουθο των πράξεων μας θετικά στοιχεία και ενέργεια.



Τουμανίδης Αναστάσιος